Børnegudstjenester

I Køge Kirke har vi op til flere børnegudstjenester om året - skriv dig op til vores nyhedsbrev herunder og få besked direkte i indbakken.
Vi har også en Facebookgruppe, som du kan finde ved at klikke her.

Herunder kan du se et udvalg at de børnegudstjenester vi har holdt tidligere

Klik på billedet for at komme til vores gruppe 'Arrangementer for børn" på Facebook

Tilmeld

De informationer du har udfyldt i de ovenstående felter bruger vi udelukkende til at kontakte dig i forbindelse med nyhedsbreve og intet andet. Herunder bedes du venligst afkrydse feltet email, da det er måden hvorpå, vi sender informationen.

Du kan til enhver tid ændre mening ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af enhver mail vi sender eller ved at kontakte Mette Nielsen på mzen@km.dk Køge Kirke har envidere indgået en databehandleraftale med Mailchimp, der administrerer de oplysninger du har skrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.