Plejecenter gudstjeneste

Køge kirke afholder hver måned gudstjeneste på sognets plejecentre: Nørremarken, Sandmarksbo og Møllebo. Nogle mennesker har desværre ikke mulighed for at komme til gudstjeneste i kirkerummet om søndagen. Derfor kommer kirken ud til dem, for alle har ret til åndelig omsorg. Pårørende er altid velkomne til at deltage.

Demens-venlig gudstjeneste

Køge Kirke vil gerne være med til at sætte demens på dagsordenen i samfundet. Derfor afholder vi flere gange om året demens-venlig gudstjeneste i kirkerummet.

Gudstjenesten er tilrettelagt således, at den kan rumme alle. Både dem som har en demensdiagnose, deres pårørende og andre som har lyst til at deltage. Det er et fælles mødested, hvor vi står sammen om det som er svært, men også fejre at menneskelivet altid er mere end sin diagnose.

Den demens-venlig gudstjeneste har skruet ned for ordene og op for sanserne og musikken. Vi synger kendte salmer, samtidig med vi sanser og lytter til musikken. Alle er velkomme til deltage og bakke op. For vi står stærkere, når Vi er fælles om at bære hinanden og styrke hinanden, når livets rammes af demens.

Gudstjenester på plejecentrene

01okt kl. 14:30