Minikonfirmand

Tilmelding for 3. klasse Søndre Skole er nu åben

Må man lege i kirken? Det må minikonfirmander!

Minikonfirmand i foråret er et gratis tilbud fra kirken til alle elever i 3.klasse på Søndre Skole og Sct. Nicolai skole der ligger i Køge Sogn.

Igennem de 8 gange hvor vi mødes, skal vi have det sjovt med at lære kirken at kende. Vi skal se alle de hemmelige steder i kirken, prøve prædikestolen og høre orglet, vi skal døbe vores bamser, lege, synge, høre gode historier fra bibelen, være kreative og spise franskbrødsmadder med pålægschokolade.

Hele forløbet sluttes af med en højtidelig minikonfirmation i kirken, hvor hele jeres familie og alle jeres venner må komme med.

Man behøver ikke at være døbt for at blive minikonfirmand. Og man behøver heller ikke være minikonfirmand for senere at blive konfirmeret. Men det skader nok heller ikke.

Tilmeld dig i bunden af siden

Minikonfirmand - Søndre Skole - 3. klasse (2019/2020)

Første gang vi mødes er tirsdag den 25. februar, hvor vi vil stå lige ude foran skolen og vente på jer med et skilt, hvor der står minikonfirmand.

Vi henter jer ved skolen med bus kl. 14.00, vi er færdige i kirken kl. 15.30, hvorefter bussen kører dig tilbage til skolen. Husk at dine forældre skal fortælle det til os, hvis du ikke skal køre med bussen.
Husk også at meddele til SFO, at du går til minikonfirmand.

Vi mødes på følgende datoer:

• Tirsdag den 25. februar kl.14.00-15.30
  • Tirsdag den 3. marts kl.14.00-15.30
  • Tirsdag den 10. marts kl.14.00-15.30
  • Tirsdag den 17. marts kl.14.00-15.30
  • Tirsdag den 24. marts kl.14.00-15.30
  • Tirsdag den 31. marts kl.14.00-15.30
  • Tirsdag den 14. april kl.14.00-15.30
  • Tirsdag den 21. april kl.14.00-15.30

Søndag den 26. april kl. 10.00 – MINIKONFIRMATION

Tilmelding

For at vi ved, hvor mange chokolademadder vi skal smøre, så er tilmelding nødvendig senest den 14. februar 2020. Vi kan max være 25 minikonfirmander (først til mølle).

For at tilmelde dig skal du bruge dine forældres hjælp - de skal nemlig klikke på linket længere nede.
Inden du og dine forældre klikker ind på linket skal I kopiere nedenstående tekst og sætte den ind i 'Besked' (når der er logget ind med NemID) - Skriv gerne minikonfirmand i 'Emne'.

-----kopier her start-----

Fulde navn (minikonfirmand):
Navn (forælder 1):
Mobil (forælder 1):
Mail (forælder 1):
Navn (forælder 2):
Mobil (forælder 2):
Mail (forælder 2):
Må billeder af minikonfirmander offentliggøres (fx i pressemeddelelser, artikler, Facebook m.v.)?:
Må vi sende nyhedsbrev til dig/jer?:
Andre bemærkninger:

-----kopier her slut-----

Sidst men ikke mindst vil vi meget gerne have et billede (i stor og god opløsning) af minikonfirmanden til en stor afkrydsningsplanche der hænger i sognegården.

Klik her for at komme videre til log ind - beskeden skal sendes til Køge Sogn (som allerede er valgt når du logger ind).

Vi sender en bekræftelse tilbage når vi har modtaget tilmeldingen (modtager du ikke en bekræftelse inden for to hverdage, bedes du kontakte Mette på 60118600 eller på mzen@km.dk)

Det er vigtigt at man er med i hele forløbet, det er derfor ikke muligt at springe på holdet senere.

Hvis I har nogen spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Mette på telefon 60 11 86 00.

Vi glæder os til at møde jer
Charlotte og Mette