Minikonfirmand

Må man lege i kirken? Det må minikonfirmander!

Tilmeldingen for Sct. Nicolai Skole 3. klasse 2019/2020 er åben - gå længere ned på siden for tilmelding

Minikonfirmand i foråret er et gratis tilbud fra kirken til alle elever i 3.klasse på Søndre Skole og Sct. Nicolai skole der ligger i Køge Sogn.

Igennem de 9 gange hvor vi mødes, skal vi have det sjovt med at lære kirken at kende. Vi skal se alle de hemmelige steder i kirken, prøve prædikestolen og høre orglet, vi skal døbe vores bamser, lege, synge, høre gode historier fra bibelen, være kreative og spise franskbrødsmadder med pålægschokolade.

Hele forløbet sluttes af med en højtidelig minikonfirmation i kirken, hvor hele jeres familie og alle jeres venner må komme med.

Man behøver ikke at være døbt for at blive minikonfirmand. Og man behøver heller ikke være minikonfirmand for senere at blive konfirmeret. Men det skader nok heller ikke.

Minikonfirmand - Sct. Nicolai Skole - 3. klasse (2019/2020)
Første gang vi mødes er tirsdag den 1. oktober, hvor vi vil stå lige ude foran skolen og vente på jer med et skilt, hvor der står minikonfirmand.

Vi er færdig i kirken kl. 15.20, hvor du enten skal gå i SFO, hjem eller hentes.
Husk at meddele til SFO, at du går til minikonfirmand.

Vi mødes på følgende datoer:

1. Tirsdag den 1. oktober kl.13.50-15.20
  2. Tirsdag den 8. oktober kl.13.50-15.20
  3. Tirsdag den 22. oktober kl.13.50-15.20
  4. Tirsdag den 29. oktober kl.13.50-15.20
  5. Tirsdag den 5. november kl.13.50-15.20
  6. Tirsdag den 12. november kl.13.50-15.20
  7. Tirsdag den 19. november kl.13.50-15.20
  8. Tirsdag den 26. november kl.13.50-15.20
  9. Tirsdag den 3. december kl.13.50-15.20
  10. Søndag den 8. december kl. 10.00-11.00 MINIKONFIRMATION

Tilmelding

For at vi ved, hvor mange chokolademadder vi skal smøre, så er tilmelding nødvendig senest den 24. september 2019.

For at tilmelde dig skal du bruge dine forældres hjælp - de skal nemlig klikke på linket længere nede.
Inden du og dine forældre klikker ind på linket skal I kopiere nedenstående tekst og sætte den ind i 'Besked' (når der er logget ind med NemID) - Skriv gerne minikonfirmand i 'Emne'.

-----kopier her start-----

Fulde navn (minikonfirmand):
Navn (forælder 1):
Mobil (forælder 1):
Mail (forælder 1):
Navn (forælder 2):
Mobil (forælder 2):
Mail (forælder 2):
Må billeder af minikonfirmander offentliggøres (fx i pressemeddelelser, artikler, Facebook m.v.)?:
Må vi sende nyhedsbrev til dig/jer?:
Andre bemærkninger:

-----kopier her slut-----

Sidst men ikke mindst vil vi meget gerne have et billede (i stor og god opløsning) af minikonfirmanden til en stor afkrydsningsplanche der hænger i sognegården.

Klik her for at komme videre til log ind - beskeden skal sendes til Køge Sogn (som allerede er valgt når du logger ind).

Vi sender en bekræftelse tilbage når vi har modtaget tilmeldingen (modtager du ikke en bekræftelse inden for to hverdage, bedes du kontakte Mette på 60118600 eller på mzen@km.dk)

Det er vigtigt at man er med i hele forløbet, det er derfor ikke muligt at springe på holdet senere.

Hvis I har nogen spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Mette på telefon 60 11 86 00.

Vi glæder os til at møde jer
Charlotte, Pia og Mette