Du er her: 
tirsdag09jun2020

Offentligt orienteringsmøde MR-Valg 2020

tirsdag09jun2020 kl. 19:00 - 20:00

Forberedelsen af menighedsrådsvalget til efteråret er allerede godt i gang i hele landet og der er faktisk 1.748 menighedsråd med ca. 13.000 rådsmedlemmer i den danske folkekirke.

 

Så der er ikke alene tale om et sted hvor vi er mange der tager ansvar for kirkens liv, et sted hvor der plads til debat/dialog og ikke mindst hvor der er højt til loftet og med spændende emner, som er borgernære, samfundsvigtige, socialt vigtige og tryghedsskabende for alle, herunder de socialt udsatte med afsæt i den kristne tro.

Et menighedsrådsvalg er et demokratisk valg, hvor man som medlem af folkekirken kan gøre sin indflydelse gældende og direkte påvirke udviklingen i sognet.

 

Her i Køge Kirkes menighedsråd har vi også i gang i forberedelsen til orienteringsmødet den 12. maj 2020 kl. 19.00 i sognegården og selve valget, som afholdes 15. september 2020 kl. 19.00 samme sted.

Men for at skabe fuld åbenhed i processen, tænker vi at belyse nogle af de spørgsmål som vi stilles, men også få sat ord på de spørgsmål opstår hos os, der sidder i rådet om vejen og folkekirkens mål.

 

For at få en bredere viden om valgprocessen afholdes orienteringsmødet den 12. maj 2020 i Sognegården, hvor sognets borgere kan få et indblik i hvad der foregår, bl.a. hvor tit der er møder, hvorfor de afholdes og ikke mindst hvad arbejdet går ud på og hvem det hjælper, samt vigtigheden af et godt og velfungerende menighedsråd er her lidt tal og fakta.