Du er her:

Vigtigt om Covid-19

Opdateret 28/10-2020

Gudstjenester/Højmesse
Vi fortsætter med at holde gudstjenester, højmesse og andre kirkelige handlinger i kirken, men har øget fokus på at overholde alle gældende krav til afstand, udluftning og hygiejne.

Mundbind og visir
Fra torsdag den 29/10 skal alle bære mundbind eller visir, fra man træder ind ad kirkedøren og til man sidder på sin plads. Hvis du deltager i en kirkelig handling og har glemt et mundbind, kan du spørge personalet, som har ekstra.

Aktiviteter
Vi følger myndighedernes anvisninger ift. plads- og arealkrav samtidigt med, at vi løbende vurderer, hvad vi kan forsvare at afholde. Følg derfor løbende med på Facebook og koegekirke.dk, hvor vi opdaterer på aktiviteter i kirken.

I Køge Kirke har vi lov til at være max 200 personer. Dåb, vielser og bisættelser/begravelser gennemføres, dog skal særlige regler overholdes. Husk også at reglerne omkring forsamlingsforbud gælder udendørs. Kontakt kirkekontoret for nærmere information.

Køge Kirke er åben for besøg, bøn og lystænding i åbningstiden:
Mandag  12.00-16.00
Tirsdag   10.00-16.00
Onsdag   10.00-13.00
Torsdag  10.00-13.00
Fredag    10.00-16.00
Lørdag    Lukket
Søndag   12.00-16.00

Ændrede åbningstider på Kirke- og kirkegårdskontor
Kirke- og kirkegårdskontoret har åbent for telefonisk henvendelse mandag til fredag mellem 9.00-13.00.
Personlig henvendelse kun efter aftale.

Da dette er et offentligt kontor er det er krav, at du bærer mundbind eller visir indenfor. Du må gerne tage mundbind eller visir af, når du sidder ned. Hold venligst minimum 1 meters afstand til andre personer.

Retningslinjer af den 19. maj 2020
Tekst opdateret den 28. oktober 2020